Edit Content
Pentru mai multe informatii, va rugam sa ne contactati!

Despre noi

S.C. SELENA ENGINEERING S.R.L. este o firma infiintata in anul 2018, avand  ca domeniu principal de activitate “Activitati de inginerie si consultanta tehnica legate de acestea (Cod CAEN 7112).

Misiunea noastra este de a oferi clientilor nostri servicii de calitate superioara si rezultate de incredere.

0 +
Proiecte finalizate
0 %
Servicii de calitate
0 %
Profesionalism
Logo bun noback
SELENA ENGINEERING

Societatea are documentat un sistem de management de mediu (ISO 14001) si un sistem de management al calitatii (ISO 9001).

SELENA ENGINEERING

Cateva cuvinte despre noi

Societatea furnizeaza studii de proiectare si consultanta pentru constructii hidro­teh­nice (amenajari pentru infrastructura portuara, baraje, derivatii si aductiuni, amenajari de rauri, etc.), subtraversari si supratraversari, apeducte, sisteme de irigatii, sisteme de drenaj, depozite ecologice de deseuri, managementul deseurilor, decontaminare si reconstructie ecologica a siturilor contaminate.

01

Elaborarea de studii de solutie, studii de fezabilitate (S.F.), documentatii de avizare a lucrarilor de interventie (D.A.L.I.);

02

Elaborarea de documentatii pentru obtinerea avizelor solicitate prin certificatul de urbanism

03

Studii topografice

04

Modelari hidraulice 1D, cvasi 2D, 2D in regim permanent si nepermanent

05

Intocmirea de proiecte tehnice de executie (P.T.E.)

06

Asistenta tehnica pe perioada de executie a lucrarilor

07

Servicii de evaluare tehnica a ofertelor pe perioada licitatiei

Selena engineering

Beneficiarii noștri

Consilii județene

Consilii locale – Primării

Beneficiari privați

SELENA ENGINEERING

Echipa noastra este formata din angajati permanenti si colaboratori astfel incat putem acoperi o gama variata de lucrari. Dintre acestia enumeram: ingineri constructii hidrotehnice, ingineri lucrari imbunatatiri funciare, ingineri constructii civile, industriale si agricole, ingineri instalatii electrice, ingineri cai ferate, drumuri si poduri, ingineri geodezi, geotehnicieni, experti tehnici, verificatori de proiecte atestati MLPAT etc.

Echipa S.C. SELENA ENGINEERING S.R.L. este dedicata asigurarii unor servicii profesioniste in tot ceea ce tine de domeniul constructiilor hidrotehnice si a lucrarilor de ingineria mediului pentru a veni in intampinarea nevoilor clientilor si implicit a comunitatilor locale.

Pentru o calitate superioara a proiectelor compania utilizeaza ultimele tehnologii in materie de software si hardware reusind astfel incadrarea proiectelor in termenele impuse.